Нотариуси

Мариана Боянова

гр. Гоце Делчев, ул. “Ал. Стамболийски” № 11, тел. 0751/ 6 09 41

Категории: Нотариуси

Елена Ласина

гр. Гоце Делчев, ул. “Търговска” №23, тел. 0751/ 6 06 09

Категории: Нотариуси

Ваня Бумбарова

гр. Гоце Делчев, ул. “Георги С. Раковски” №7, тел. 0751/ 6 09 27, 0899/ 162 502

Категории: Нотариуси

Алина Хаджиева

гр. Гоце Делчев, ул. “Отец Пайсий” №23, тел.0898/ 504 702

Категории: Нотариуси