Андреа в скандал с ползвани дрехи

Image_1924204_2Image_1924204_2Фолкбомбата Андреа написа отворено писмо до медиите, в което съобщава, че ще съди стилиста Добромир Киряков за клевета.

“Андреа се отнесе некоректно с мен чисто финансово. Тя ме помоли да купя дрехи от Лондон, които аз купих и после тя не ми ги плати”, заяви Киряков в предаването “Модерно” по Би Ти Ви през уикенда.

Половинката на Кубрат Пулев не закъсня с отговора си и написа подробно отворено писмо в профила си във фейсбук. “Няма да отричам, че очаквах от него да си свърши професионално работата. Вместо това той донесе в два плика използвани вече от мои колеги дрехи. Въпреки това така нареченият стилист получи своя хонорар от 1000 лв., но не и пари за дрехите, които “купил за мен”, пише блондинката. Андреа провокира Киряков в писмото си, като го пита дали осчетоводява хонорарите си за видеоклиповете и фотосесиите, които снима, и допълва, че ще съзира съда и ще търси правата си.

Пред Би Ти Ви стилистът коментира стила на бившата си вече клиентка с думите: “Вече не е модерно да си показваш гърдите на сцената.”